Skip to main content
Wie we zijn

Ervaren ingenieurs in maintenance- en assetmanagement

Energieopwekking en -transport, mobiliteit, watermanagement, logistiek: domeinen waarin de fysieke infrastructuur cruciaal is voor de Nederlandse economie. Veel assets in deze infra gaan al tientallen jaren mee. Oftewel: we staan als beheerorganisaties, serviceproviders én ingenieursbureaus samen voor misschien wel de grootste onderhouds- en vernieuwingsopgave op het gebied van (fysieke) infrastructuur ooit. Bij Amstelland Ingenieurs koppelen we onze uitgebreide domeinkennis en jarenlange ervaring in maintenance- en assetmanagement aan jouw expertise. Zodat we samen tot efficiënte, effectieve en duurzame oplossingen komen.

De juiste specialist voor jouw onderhouds- of vervangingsopgave

De implementatie van onderhoudsmanagement binnen je organisatie. Het ontwikkelen van risicogestuurde onderhoudsconcepten. Langetermijnplannen voor je assets. De opgaven waar we je mee helpen, zijn al net zo divers als het infralandschap in Nederland. Daarom koppelen we de juiste specialist uit ons team aan projecten en kiezen we telkens de aanpak die het beste aansluit bij de opgave en jouw organisatie.

Samenwerking voor de beste onderhouds- en beheeroplossingen

We werken met opdrachtgevers en serviceproviders samen op basis van gelijkwaardigheid. Zo komen we tot de beste oplossingen voor maintenance- en assetmanagement. Dat betekent dat we niet alleen heldere tools en begrijpelijke plannen en adviezen leveren. Maar ook de theorie naar jouw praktijk vertalen en helpen om processen en systemen te implementeren. Zodat je oplossingen zelf kunt toepassen in vergelijkbare opgaven. En we trainen de mensen die er binnen jouw organisatie mee gaan werken.

Sparren over een onderhouds- of vervangingsvraagstuk?

Even voorstellen, wij zijn samen Amstelland Ingenieurs

Peter

Maintenance Consultant

Heeft veel kennis van maintenance en asset management. Met ervaring van operatie tot beleid, verbindt hij mensen en zorgt voor de uitvoering van bedrijfsdoelen. Hij is inhoudelijk sterk en bewaakt het belang van alle stakeholders in een project.

Robert-jan

Maintenance Consultant

Een resultaatgerichte consultant met een hart voor techniek en diepgaand inzicht in de onderhoudsprocessen. Deze teamplayer communiceert direct en open, in combinatie met zijn kritische houding leidt dit tot uitstekende resultaten.

Adrian

Maintenance Consultant

Hij is leergierig en verdiept zich in taken om ze goed te begrijpen. Zijn betrokkenheid bevordert samenwerking binnen teams. Hij draagt bij aan uitvoering en probleemoplossing, en zijn resultaatgerichte aanpak maakt hem een waardevolle teamspeler.

Duncan

Maintenance Consultant | Founder

Een ervaren consultant in maintenance- en assetmanagement, die vanuit techniek en proces een praktische meerwaarde biedt. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring overziet hij situaties met een helikopterblik en zoekt hij naar gedragen oplossingen.

Corne

Maintenance Consultant

Een gedreven professional met technische focus, communicatieve consultant en projectleider in maintenance- en assetmanagement. Gespecialiseerd in machineveiligheid en industriële automatisering, zijn zelfstandigheid en sterke communicatievaardigheden helpen klanten van uitdaging tot resultaat.

Pieter

Maintenance Consultant | Founder

Hij excelleert in kordaat optreden, snel beslissen en effectief handelen, vooral in crisissituaties. Hij is resultaatgericht, creatief in complexe vraagstukken en een voortrekker die anderen inspireert met zijn trouw en loyaliteit.