Skip to main content
Wie we zijn

Ervaren ingenieurs in maintenance- en assetmanagement

Energieopwekking en -transport, mobiliteit, watermanagement, logistiek: domeinen waarin de fysieke infrastructuur cruciaal is voor de Nederlandse economie. Veel assets in deze infra gaan al tientallen jaren mee. Oftewel: we staan als beheerorganisaties, serviceproviders én ingenieursbureaus samen voor misschien wel de grootste onderhouds- en vernieuwingsopgave op het gebied van (fysieke) infrastructuur ooit. Bij Amstelland Ingenieurs koppelen we onze uitgebreide domeinkennis en jarenlange ervaring in maintenance- en assetmanagement aan jouw expertise. Zodat we samen tot efficiënte, effectieve en duurzame oplossingen komen.

De juiste specialist voor jouw onderhouds- of vervangingsopgave

De implementatie van onderhoudsmanagement binnen je organisatie. Het ontwikkelen van risicogestuurde onderhoudsconcepten. Langetermijnplannen voor je assets. De opgaven waar we je mee helpen, zijn al net zo divers als het infralandschap in Nederland. Daarom koppelen we de juiste specialist uit ons team aan projecten en kiezen we telkens de aanpak die het beste aansluit bij de opgave en jouw organisatie.

Samenwerking voor de beste onderhouds- en beheeroplossingen

We werken met opdrachtgevers en serviceproviders samen op basis van gelijkwaardigheid. Zo komen we tot de beste oplossingen voor maintenance- en assetmanagement. Dat betekent dat we niet alleen heldere tools en begrijpelijke plannen en adviezen leveren. Maar ook de theorie naar jouw praktijk vertalen en helpen om processen en systemen te implementeren. Zodat je oplossingen zelf kunt toepassen in vergelijkbare opgaven. En we trainen de mensen die er binnen jouw organisatie mee gaan werken.

Sparren over een onderhouds- of vervangingsvraagstuk?