Skip to main content

vacature: maintenance consultant

wat ga je doen:

Mobiliteit, watermanagement, logistiek, energieopwekking en -transport: domeinen waarin de fysieke infrastructuur cruciaal is voor de Nederlandse economie. Veel assets in deze infra gaan al tientallen jaren mee. Oftewel: we staan als beheerorganisaties, serviceproviders én ingenieursbureaus samen voor misschien wel de grootste onderhouds- en vernieuwingsopgave op het gebied van (fysieke) infrastructuur ooit. Als Maintenance Consultant bij Amstelland Ingenieurs ga je voor aansprekende opdrachtgevers meewerken aan deze enorme onderhoudsopgave.

Jij adviseert klanten over onderhoudsstrategieën en het behalen van optimale levensduurprestaties van de assets.  Het is daarbij belangrijk dat je kiest voor een aanpak die tastbare resultaten oplevert waarbij je de opdrachtgever kunt meenemen. Denk hierbij aan het vormgeven en implementeren van assetmanagementplannen en het inrichten van de daarbij benodigde werkprocessen om de assetmanagementdoelstellingen te behalen.

Wat jouw baan extra mooi maakt: we dagen je uit om mee te denken over kansen en mogelijkheden die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Amstelland Ingenieurs.

dit ben jij:

Jij bent ondernemend en durft het voortouw te nemen in projecten. Of je nu zelfstandig of in teamverband werkt, altijd ga je voor het best mogelijke resultaat. Met jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden kun je klanten en collega’s overtuigen van jouw keuzes en zorg je voor een goede afstemming in projecten.

daarnaast breng je het volgende mee:

 • Afgeronde HBO/ WO opleiding in de techniek (zoals Technische bedrijfskunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde etc.);
 • Meerdere jaren ervaring op het gebied van beheer, maintenance en/of het inrichten van assetmanagementsystemen binnen organisaties met complexe technische assets met behulp van onderhoudsmethodieken zoals (RCM, RCA, FMECA etc.);
 • Ervaring met het werken in projectteams.
 • Een flexibele instelling, je bent resultaatgericht en hebt een sterk analytisch vermogen.

solliciteer ook als je de volgende ervaring hebt:

 • Kennis hebt van de ISO 55001;
 • Ervaring hebt met methodieken als Life Cycle Cost, RAMS(HE) en SE.

wat bieden wij?

 • Direct een vast contract.
 • Een bruto start maandsalaris tussen de € 4.500,- en € 6.000,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je onder andere 8% vakantiegeld.
 • Een goede pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om een deel van je werkuren te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Zoals een studie of het bezoeken van kennissessies. En met een opleidingsbudget kun je dat naar eigen inzicht besteden.
 • Een vervoersbudget dat je bijvoorbeeld kunt inzetten voor een leaseauto of een ov-abonnement.
 • Laptop en telefoon die je privé kunt gebruiken.
 • 30 vakantie dagen.
 • De vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit om je eigen werk(tijd) in goede banen te leiden.
 • De mogelijkheid om bij ons op kantoor te werken op een inspirerende locatie.
 • Teamuitjes en teamlunches.
 • Budget om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten.

bedrijfsinformatie.

Bij Amstelland Ingenieurs zetten we onze kennis en ervaring in voor opdrachtgevers in de infrasector. We combineren onze up-to-date kennis van maintenance- en assetmanagement met tientallen jaren praktijkervaring. Daarbij gebruiken we de nieuwste technieken. Zo bieden we effectieve, efficiënte en duurzame oplossingen voor onderhouds- en vernieuwingsvraagstukken.

Binnen Amstelland Ingenieurs staat onze unieke cultuur voorop. Als zelf organiserend bedrijf staan ondernemerschap, autonomie en continue ontwikkeling hoog in het vaandel. Naast het adviseren van klanten krijgen werknemers ook andere rollen binnen het bedrijf. Zo kan je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor het kennisniveau van het team. Hoe ga je beoordelen welke kennis er nodig om relevant te blijven in de markt?  En hoe gaan we het team opleiden? Jij neemt hierin zelf de lead en natuurlijk faciliteren wij jou bij deze ontwikkeling.

Geloof jij als engineer in onze aanpak? En organiseer je liefst je werk naar eigen inzicht? Ga dan samen met ons de uitdagingen aan?

Kop koffie.

Wil je graag wat meer weten over onze organisatie? Kom dan vrijblijvend langs voor een kop koffie! Vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.